Familiestamboom Klootwijk
De opgevraagde pagina is alleen toegankelijk met een geldig wachtwoord

Aanloggen

  • Als je al een wachtwoord heeft kun je je e-mail-adres en wachtwoord invullen en op "Aanloggen" klikken.
  • Het wachtwoord dat je hier moet invullen is het wachtwoord dat je via e-mail vanaf deze site gekregen heeft. Het is dus niet het wachtwoord van je internet-provider of e-mail account!! Als je niet meer zeker weet wat uw wachtwoord is, vraag het dan opnieuw aan door op "Wachtwoord vergeten" te klikken.
  • Als je problemen heeft met inloggen kun u even kijken op 'problemen met inloggen'
Email Je Email adres
Wachtwoord     

Wachtwoord vergeten?

Als je reeds ingeschreven bent maar je bent je wachtwoord vergeten, vul dan je e-mail-adres in en klik op "Wachtwoord vergeten". Via e-mail krijg je dan de instructies hoe je je wachtwoord kunt aanpassen.
Email:     

Aanvragen toegang?

Als je nog niet ingeschreven bent, vul dan uw e-mail adres in en klik op "Aanvragen". Om toegang te krijgen moet je wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • Je heet Klootwijk of hebt één van deze familienaam afgeleidde achternaam, of je bent gehuwd (geweest) met een Klootwijk
  • Je wilt de maandelijkse nieuwsbrief "Klootwijk" ontvangen
  • Je staat in de stamboom of je wilt meewerken door het verstrekken van gegevens zodat je in de stamboom geplaatst kan worden
  • Je hebt er geen bezwaar tegen dat je gegevens en het beschikbare beeldmateriaal gedeeld wordt met andere familieleden die ingeschreven zijn op de site.
Na het invullen van enkele gegevens wordt je wachtwoord direkt naar je e-mail-adres verzonden. Na het controleren van de gegevens krijg je volledig toegang tot de site.
E-mail:     

Annuleren

Als u niet wilt inloggen:     

© Kineo 2006-2024   3.238.121.7